Hívjon: 06 30 446 2104

Nemrég nézett

Ki van jelen

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

Elismeréseink

  Rólunk

  Cégfilozófiánk:

  Az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése és kezelése nem csak az egyén, hanem a társadalom számára is fontos. Ezért egyre nagyobb hangsúly helyeződik a prevencióra, illetve ezzel összefüggésben az egyén egészségügyi állapotának folyamatos monitorozására és megőrzésére. A lakosság egészségi állapotának romlása, egyes betegségek előfordulásának ugrásszerű emelkedése megnöveli az igényt a korszerű, minőségbiztosított szervizháttérrel rendelkező, megbízható orvostechnikai műszerek, egészségvédelmi eszközök iránt.

  Társaságunk arra törekszik, hogy a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző berendezéseket eljuttassuk otthonába.

  Oldalunkat folyamatosan bővítjük új termékekkel, melyekről ha regisztrál vagy feliratkozik hírlevelünkre, naprakész információkat tudhat meg.

  Megrendelésein felül várjuk kérdéseit, észrevételeit, javaslatait, esetleges kritikáit, hogy szolgáltatásainkat még jobban az Önök igényeihez igazíthassuk. Segítse szolgáltatásunk színvonalának növelését, forduljon hozzánk bizalommal.

  Forduljon hozzánk bizalommal

  Nemrég nézett

  Ki van jelen

  Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

  Elismeréseink

  Kapcsolat

  Segítségre van szüksége? Hívjon minket vagy írjon központi címünkre:

  06-30/446-2104

  info@gyogynetkft.hu

  Portál

  Ne maradjon le egyetlen Akciónkról se! Kövessen minket és értesüljön újdonságainkról:

  Hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy személyre szóló kedvezménnyel!
  Top