Hívjon: 06 30 446 2104

  Szállítás

  Házhoz szállítást egész Magyarország területére vállalunk az MPL(Magyar Posta) futárszolgálat segítségével!

  Házhoz szállítás díjszabása
  • Ha a rendelés értéke 0-4.999 Ft között van, a szállítás díja: 990 Forint
  • Ha a rendelés értéke 5.000-9.999 Ft között van, a szállítás díja: 490 Forint
  • Ha a rendelés értéke 10.000 Ft feletti, akkor INGYENES a szállítás
  Szállítási határidők:

  A termékek részletes adatainál feltüntetett szállítási határidők érvényesek, melyek a következőket jelentik:

  • A raktáron lévő termékeket -amennyiben 15 óráig beérkezik- a megrendelés napján, ha 15 óra után, akkor a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.
  • A raktáron nem lévő termékek:
  1. 2-3 munkanap: a hétfőtől csütörtökig 15 óráig beérkező rendelések átlagosan 2-3 munkanap alatt kerülnek kiszállításra, a pénteken 11-ig beérkezett rendeléseket kedden illetve szerdán küldjük el.
  2. 3-5 munkanap: a megrendeléstől számítva átlagosan 3-5 munkanapon belül tudjuk szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen készlethiányos, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.
  3. 5-7 munkanap: a megrendeléstől számítva átlagosan 5-7 munkanapon belül tudjuk szállítani. Ezen termékek beszerzése körülményesebb, de igyekszünk a szállítási határidőn belül eljuttatni Önhöz rendelését.

  Amennyiben több terméket rendel, kérjük figyelje a szállítási határidőket, mivel a csomagokat csak akkor adjuk fel, ha az összes megrendelt termék rendelkezésre áll.

  A csomag feladásáról e-mailben, vagy sms-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy sms elküldését követő munkanapon várható. (Az sms tartalmazza a várható szállítási napot.)

  Szállítási módok:

  A Gyógynet Kft. az MPL - A Magyar Posta futárszolgálattal van leszerződve.

  Az MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani. Amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a futárnak kell, ezért kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

  Kapcsolat

  Segítségre van szüksége? Hívjon minket vagy írjon központi címünkre:

  06-30/446-2104

  info@gyogynetkft.hu

  Portál

  Ne maradjon le egyetlen Akciónkról se! Kövessen minket és értesüljön újdonságainkról:

  Hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy személyre szóló kedvezménnyel!
  Top