Hívjon: 06 30 446 2104

  Garancia, Elállási jog

  Garancia

  Forgalmazott termékeinkre a leírásukban feltüntetett garanciát vállaljunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén.
  A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunknak is visszaküldheti az 5925 Gerendás, Jókai u. 7. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

  Jogszabályi háttér

  Az ide vonatkozó jogszabály: 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, mely elolvasható ide kattintva.

  Elállás joga

  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 
  Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
  Ilyen esetek az alábbiak:

   

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
  •  
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
  •  
  • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

  A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

  Elállási jog gyakorlásának menete

  Amennyiben élni szeretne elállási jogával, két teendője van.
  1. A termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül jelezze szándékát felénk elérhetőségeink valamelyikén. Ennek módjai:

  • Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
  •  
  • E-mailben történő jelzés esetén az e-mail feladásának dátuma mérvadó.
  •  
  • Telefonon történő jelzés alkalmával a telefonhívás dátumát vesszük figyelembe.

  Kérjük, írásban történő jelzését lehetőség szerint az itt található PDF nyomtatványt kitöltve tegye meg (a nyomtatvány használata nem feltétele az elállási jog gyakorlásának). Mindenképpen jelezze azt is, a termék vételárát mely bankszámlára vagy milyen postai címre utaljuk vissza.

   

  2. A terméket személyesen, postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére (5925 Gerendás, Jókai u. 7.). Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Igény szerint a cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kérjük, kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli!

  Önnek ezután nincs több teendője. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videókamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (Például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt.) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Gyógynet Kft. a vásárló által megadott bankszámla számra vagy postai úton visszatéríti a termék vételárát.

  Kapcsolat

  Segítségre van szüksége? Hívjon minket vagy írjon központi címünkre:

  06-30/446-2104

  info@gyogynetkft.hu

  Portál

  Ne maradjon le egyetlen Akciónkról se! Kövessen minket és értesüljön újdonságainkról:

  Hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy személyre szóló kedvezménnyel!
  Top