Hívjon: 06 30 446 2104

Nemrég nézett

Ki van jelen

Oldalainkat 62 vendég és 0 tag böngészi

Elismeréseink

  Kapcsolat Vásárlói információk

  Egészségpénztár

  Egészségpénztári fizetés:

  Webáruházunk mostantól új fizetési lehetőséget kínál azon leendő, illetve meglévő vásárlóinak, akik valamely magyarországi Egészségpénztár tagjai közé tartoznak.
  Önnek nem kell mást tennie, mint a rendelés véglegesítésénél(Kosárnál) a következő adatokat megadni:

  • Számlázási név: az egészségpénztár neve - egészségpénztári tag neve - egészségpénztári tag azonosítója
  • Számlázási cím: Az egészségpénztár címe

  Például:
  OTP Egészségpénztár/Példa Béla/123456EP
  1051 Budapest, Mérleg u. 4.

  • Szállítási címnél pedig értelemszerűen az Ön adatait adja meg, illetve ahova a szállítást kéri.

  A fizetés átutalással, paypallal és utánvéttel is történhet. Cégünk mind a három esetben készpénzes számlát állít ki az Egészségpénztár nevére és címére.

  Ha Egészségpénztári Kártyával rendelkeznek, azt vásárláskor közvetlenül nem tudják felhasználni, de a rendelt termék mellé küldött számlát ha beküldik saját Egészségpénztárukba, az árú értékét visszatérítik Önnek(ilyenkor egy számlamásolatot is küldünk, mellyel igazolni tudják a későbbiekben az áru vásárlásának tényét)

  Egészségpénztári Kártyára elszámolható termékek, melyeket Webáruházunkban is megtalál:

  • gyógyászati segédeszközök(pl.: térdrögzítők, mágnesterápiás termékek, stb.)
  • orvostechnikai cikkek(pl.: vérnyomásmérő, vércukorszintmérő, stb.)
  • orvostechnikai cikkek tartozékai(pl.: mandzsetta, vércukor tesztek, stb.)

  Kapcsolat

  Gyógynet Kft.

  5925 Gerendás, Jókai u. 7.
  Telefon: 06-30/446-2104
  E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Megrendelésein felül várjuk kérdéseit, észrevételeit, javaslatait, esetleges kritikáit, hogy szolgáltatásainkat még jobban az Önök igényeihez igazíthassuk. Segítse szolgáltatásunk színvonalának növelését, forduljon hozzánk bizalommal.

  Telefonon hétfőtől-szombatig 8-18 óra között várjuk hívásaikat a felmerülő problémákkal, kérdésekkel kapcsolatban!

  Az e-mailekre maximum 12 órán belül reagálunk, sürgős esetben - ha ezt az e-mailben jelzik -, munkaidőn kívül akár néhány órán belül, hétvégén is!

  Véleményeit, értékeléseit a honlapon is leírhatja, amennyiben Regisztrál oldalunkra!

   A Gyógynet Kft. csapata

  Garancia, Elállási jog

  Garancia

  Forgalmazott termékeinkre a leírásukban feltüntetett garanciát vállaljunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén.
  A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunknak is visszaküldheti az 5925 Gerendás, Jókai u. 7. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

  Jogszabályi háttér

  Az ide vonatkozó jogszabály: 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, mely elolvasható ide kattintva.

  Elállás joga

  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 
  Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
  Ilyen esetek az alábbiak:

   

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
  •  
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
  •  
  • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

  A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

  Elállási jog gyakorlásának menete

  Amennyiben élni szeretne elállási jogával, két teendője van.
  1. A termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül jelezze szándékát felénk elérhetőségeink valamelyikén. Ennek módjai:

  • Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
  •  
  • E-mailben történő jelzés esetén az e-mail feladásának dátuma mérvadó.
  •  
  • Telefonon történő jelzés alkalmával a telefonhívás dátumát vesszük figyelembe.

  Kérjük, írásban történő jelzését lehetőség szerint az itt található PDF nyomtatványt kitöltve tegye meg (a nyomtatvány használata nem feltétele az elállási jog gyakorlásának). Mindenképpen jelezze azt is, a termék vételárát mely bankszámlára vagy milyen postai címre utaljuk vissza.

   

  2. A terméket személyesen, postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére (5925 Gerendás, Jókai u. 7.). Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Igény szerint a cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kérjük, kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli!

  Önnek ezután nincs több teendője. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videókamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (Például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt.) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Gyógynet Kft. a vásárló által megadott bankszámla számra vagy postai úton visszatéríti a termék vételárát.

  Szállítás

  Házhoz szállítást egész Magyarország területére vállalunk az MPL(Magyar Posta) futárszolgálat segítségével!

  Házhoz szállítás díjszabása
  • Ha a rendelés értéke 0-4.999 Ft között van, a szállítás díja: 990 Forint
  • Ha a rendelés értéke 5.000-9.999 Ft között van, a szállítás díja: 490 Forint
  • Ha a rendelés értéke 10.000 Ft feletti, akkor INGYENES a szállítás
  Szállítási határidők:

  A termékek részletes adatainál feltüntetett szállítási határidők érvényesek, melyek a következőket jelentik:

  • A raktáron lévő termékeket -amennyiben 15 óráig beérkezik- a megrendelés napján, ha 15 óra után, akkor a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.
  • A raktáron nem lévő termékek:
  1. 2-3 munkanap: a hétfőtől csütörtökig 15 óráig beérkező rendelések átlagosan 2-3 munkanap alatt kerülnek kiszállításra, a pénteken 11-ig beérkezett rendeléseket kedden illetve szerdán küldjük el.
  2. 3-5 munkanap: a megrendeléstől számítva átlagosan 3-5 munkanapon belül tudjuk szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen készlethiányos, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.
  3. 5-7 munkanap: a megrendeléstől számítva átlagosan 5-7 munkanapon belül tudjuk szállítani. Ezen termékek beszerzése körülményesebb, de igyekszünk a szállítási határidőn belül eljuttatni Önhöz rendelését.

  Amennyiben több terméket rendel, kérjük figyelje a szállítási határidőket, mivel a csomagokat csak akkor adjuk fel, ha az összes megrendelt termék rendelkezésre áll.

  A csomag feladásáról e-mailben, vagy sms-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy sms elküldését követő munkanapon várható. (Az sms tartalmazza a várható szállítási napot.)

  Szállítási módok:

  A Gyógynet Kft. az MPL - A Magyar Posta futárszolgálattal van leszerződve.

  Az MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani. Amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a futárnak kell, ezért kérem kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

  Nemrég nézett

  Ki van jelen

  Oldalainkat 62 vendég és 0 tag böngészi

  Elismeréseink

  Kapcsolat

  Segítségre van szüksége? Hívjon minket vagy írjon központi címünkre:

  06-30/446-2104

  info@gyogynetkft.hu

  Portál

  Ne maradjon le egyetlen Akciónkról se! Kövessen minket és értesüljön újdonságainkról:

  Hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy személyre szóló kedvezménnyel!
  Top